Voor het verzenden van het door jou bestelde product maken we gebruik van de bezorgdiensten van PostNL, DHL of DPD. Indien je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst zullen wij die dezelfde werkdag nog verwerken en overdragen aan de betreffende bezorgdienst. Normaliter wordt de bestelling dan de volgende werkdag bij jou afgeleverd. Het kan uiteraard voorkomen dat een product vertraagd is, houdt daarom altijd de track en trace pagina in de gaten. Duurt de levering toch te lang of is er iets mis? Wees niet bang om contact op te nemen via onze contact pagina, Facebook of Instagram, we vinden het altijd leuk om met je in gesprek te gaan.

Het overgrote merendeel van onze producten passen door de brievenbus, hiervoor hoef je dus niet thuis te blijven! Is jouw bestelling een brievenbuszending? Wanneer dit het geval is dan staat dit aangegeven op de website van de vervoerder als je de track en trace link volgt.

Voor de verzending van onze producten rekenen wij geen verzendkosten indien deze naar een adres binnen Nederland verstuurd wordt.

Om alles op een rijtje te zetten:

  1. Op werkdagen voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  2. Geen verzendkosten
  3. Thuisblijven is niet nodig, de meeste zendingen passen in de brievenbus
  4. In contact komen kan via: onze contact pagina, Facebook of Instagram