Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Dat vinden we jammer, uiteraard vinden we het belangrijk dat ook het retourneren van producten goed is geregeld. De kosten voor het retour zenden van je bestelling zijn 2 euro (€2,-). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de uitbetaling van je aankoopbedrag. Indien je één of meerdere producten wilt retourneren dan kun je dat doen door de stappen op de onderstaande link te doorlopen:

Retourneren 24Bodycontrol

We vragen je rekening te houden met de onderstaande voorwaarden. Dit doen we omdat onze producten een beperkte houdbaarheid hebben en voorzien zijn van aan afgesloten verpakking.

  1. Je kunt producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De termijn gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen volgens de track en trace gegevens.
  2. Een product wordt alleen retour geaccepteerd als het in originele staat en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij je om alles wat je geleverd krijgt goed te bewaren.
  3. Het product mag geen gebruikerssporten bevatten. Dit houd in dat:
    – De sealing aan de binnenkant van het product in tact is.
    – De sealing aan de buitenkant van het product in tact is.
    – De inhoud van het artikel niet is afgenomen
  4. Bewaar het verzendbewijs dat je bij het PostNL servicepunt krijgt goed. Wij vergoeden zoekgeraakte zendingen alleen op vertoon van dit bewijs.

Wanneer wij het product in goede orde terug hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het verschuldigde bedrag binnen drie werkdagen naar jou wordt teruggeboekt. Helaas behouden wij [24Bodycontrol] het recht om goederen te weigeren of aan jou te retourneren indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan.

Vragen?

Het kan natuurlijk zijn dat je na het lezen toch nog wat vragen hebt. Kijk eens op onze veelgestelde vragen pagina om te zien of daar het antwoord op je vraag bij staat. Staat je antwoord er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht via onze contact pagina, Facebook of Instagram zodat we kijken hoe we het best je vraag kunnen beantwoorden.