Wij van 24Bodycontrol proberen een breed en gevarieerd aanbod van kwaliteitssupplementen te leveren. Met deze voedingssupplementen proberen we te voorzien in de meest voorkomende wensen en behoeften van zowel onszelf als dat van onze klanten. Bij het selecteren en ontwikkelen van onze producten proberen we rekening te houden met wat de uitdagingen zijn waar we tegenwoordig zowel lichamelijk als mentaal tegenaan lopen. Doordat we in ons dagelijks leven voor steeds meer uitdagingen komen te staan kan het zijn dat we ons lichaam en geest kunnen of zelf moeten ondersteunen, juist dit is hetgeen waarin wij, het team achter 24Bodycontrol, in willen voorzien. Want ook wij ervaren dezelfde uitdagingen. We streven ernaar om zowel jij als onszelf te voorzien, wanneer dat nodig is, van het juiste product van de beste kwaliteit.

In de huidige samenleving kom je voor steeds meer uitdagingen te staan. Zowel lichamelijk als geestelijk wordt er steeds meer van je lichaam gevraagd. Hierbij speelt het toenemende strevende karakter van de mens een belangrijke rol. De druk om met de tijd mee te blijven gaan en te ‘moeten’ blijven presteren zal de komende jaren alleen nog maar verder toenemen. Maar hoe houden je lichaam en geest zich in stand onder al deze omstandigheden? In hoeverre ben je in staat om jezelf hieraan aan te passen? Hoe kun je je lichaam zo goed mogelijk ondersteunen in de eisen die je jezelf stelt?

Je lichaam verlangt in dergelijke situaties vaak naar extra ondersteuning, naast je gewoonlijke gebruiken met betrekking tot onder andere voeding, nachtrust en ontspanning. De producten van 24Bodycontrol zijn bedoeld om je verder op weg te helpen en je een steuntje in de rug te geven om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren, zodat je kunt blijven voldoen aan alle uitdagingen die je in het dagelijks leven tegen komt. Het zorgvuldig inventariseren van alle dagelijkse wensen, behoeften, uitdagingen en problemen maakt dat wij erg breed georiënteerd zijn en verder kijken dan enkel en alleen sportprestaties. 24Bodycontrol gaat uit van het principe dat lichaam en geest sterk met elkaar in verbinding staan en elkaar wederzijds beïnvloeden. Door het schetsen van een voor jou herkenbaar verhaal, inspelend op je specifieke behoeften en met de juiste achtergrondinformatie streven wij er naar om je op een efficiënte manier te begeleiden in je keuze naar het voor jou het best passende product.

Er bestaan veel webshops en winkels die vergelijkbare producten aanbieden, echter ontbreekt bij deze producten vaak de juist zo essentiële achtergrondinformatie wat ertoe leidt dat je vaak niet precies weet wat je moet bestellen en waarom je het zou moeten bestellen. Hierbij wordt meestal niet ingegaan op de specifieke situatie van de consument waarin de producten passend zouden zijn, waarom de producten in die situaties dan passend zouden zijn en wat de veronderstelde werking dan precies is. Wij proberen onszelf te onderscheiden door echt in te spelen op je behoeften en door verder te kijken dan het simpelweg aanbieden van een aantal producten zonder duidelijke achtergrondinformatie hoe het product het best tot zijn recht komt. We proberen hierbij gebruik te maken van onze expertise en ervaring uit de gezondheidszorg en van bewijskracht uit wetenschappelijk onderzoek. Op deze manier proberen we de achterliggende werking en effectiviteit van onze producten zo inzichtelijk mogelijk voor je te maken, maar ook voor onszelf wanneer we nieuwe producten aan het assortiment toevoegen. Het doel van 24Bodycontrol is dan ook om je eerst een duidelijke (informatieve) basis te geven en op deze manier zo inzichtelijk mogelijk proberen te maken of en welke producten passen bij jou situatie en behoefte.

Al onze producten worden geproduceerd in Europa en voldoen aan de door de Europese Unie gestelde normen. Daarnaast zijn onze producenten GMP en Halal gecertificeerd. Op deze manier garanderen wij onze kwaliteit en zijn onze producten wel herleidbaar waar ze vandaan komen. Dit vinden we belangrijk aangezien sommige aanbieders producten goedkoop aanbieden en beweren topkwaliteit te leveren terwijl de afkomst van de producten onduidelijk is.

Deze afbeelding illustreert de missie en visie van 24bodycontrol

24bodycontrol, Keep your body in control.

Wetenschappelijk onderbouwd

Objectieve onderbouwing van onze producten, zonder valse beloftes.

Persoonlijk advies

We staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Geen fancy verpakkingen

Want een verpakking met daarop atleten, neon letters en eenhoorns maakt het product niet meteen beter.

Eenvoudige bezorging

Handzame producten die bijna allemaal passen door de brievenbus. Zo proberen we zo duurzaam mogelijk te zijn en je hoeft niet meer thuis te blijven voor je bestelling.