We zijn inmiddels de eerste week online en het is tijd voor de tweede blog. Waar we onszelf in de eerste blog hebben voorgesteld willen nu de tijd nemen om dieper in te gaan op welke manieren wij onszelf onderscheiden van anderen.

Focus op informatie, niet op verkopen

Wij proberen onszelf te onderscheiden van andere supplement aanbieders door jou zo goed mogelijk te begeleiden in je keuze voor een product. Dit proberen we te doen door het verschaffen van een wetenschappelijke onderbouwing van de werking van een bepaald product. Veel aanbieders van supplementen hebben vaak enorm veel producten zonder dat het vaak heel duidelijk wordt waarom en vooral wanneer je deze producten moet gebruiken. Hierdoor kan het zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en het lastig voor je is om een keus te maken voor het product dat het best bij jou past en waar jij op dat moment specifiek behoefte aan hebt. We horen vaak terug van mensen dat ze na het bestellen van een product eigenlijk helemaal niet goed weten waarom ze het product bestelt hebben, wat de werking van het product is en waarom dit wel of niet past bij hun behoefte op dat moment. Juist hierin onderscheiden wij onszelf van anderen. Wij proberen je zo goed mogelijke te begeleiden in jouw keus voor het bij jou passende product.

Onze waarden

Uit ons doel om juiste en nuttige informatie aan te bieden komen de volgende concrete waarden voor:

  • Extra aandacht welke producten specifiek voor jou passend zijn en vooral wanneer
  • Bieden van uitgebreide achtergrondinformatie over de achterliggende werking en de effectiviteit van onze producten
  • We maken van gebruik van bewijskracht uit wetenschappelijk onderzoek

Daarnaast hebben we ook nog de volgende basisgaranties:

  • Al onze producten worden geproduceerd in Europa en voldoen aan de door de Europese Unie gestelde normen
  • Onze producten zijn GMP en halal gecertificeerd
  • Een groot deel van ons assortiment is speciaal geschikt voor veganisten en vegetariërs

Hoe pakken we het praktisch aan?

In tegenstelling tot vele andere aanbieders kijken wij bij de totstandkoming van ons assortiment verder dan enkel en alleen de sportprestatie. Het is ons doel om jou te helpen om aan alle uitdagingen te voldoen in je dagelijks leven en je daarbij zo gezond en fit mogelijk te voelen. Sport en beweging is daar een onderdeel van, maar daar houdt het niet op. Ook het optimaal functioneren van onze geest tijdens werk en studie, het kunnen vinden van voldoende rust en slaap, maar ook het algemene welbevinden gedurende een dag zijn belangrijke aspecten. Dit is maar een greep uit de vele voorbeelden die volgens ons bijdragen aan gezondheid en een gezonde levensstijl. Al deze voorbeelden en situaties wegen wij zorgvuldig af om tot een zo gevarieerd en zo compleet mogelijk aanbod te komen. We gebruiken daarbij onze eigen ervaringen, maar blijven ook continu bij andere mensen en in onze omgeving inventariseren; wat speelt er bij hen, waar lopen mensen steeds meer tegenaan en waar hebben mensen nu echt behoefte aan? Daarnaast willen wij met ons assortiment ook meerdere doelgroepen van dienst kunnen zijn. Dit is ook de belangrijkste reden dat een groot deel van onze producten voorzien zijn van een halal-certificaat en dat het grootste deel van ons assortiment geschikt is voor veganisten en vegetariërs.

Hoe verder?

Ondertussen blijven we achter de schermen druk bezig met het doorontwikkelen van de website. We zijn druk bezig met het het intuïtiever maken van menu’s en pagina’s. Heb je vragen of tips? Neem contact met ons op via Facebook, Instagram of onze contactpagina.

Leave a Reply