Zoals de titel zegt; ‘we zijn online!’ De website is zo goed als af en de eerste bestellingen zijn inmiddels op jullie deurmat gevallen. Maar naast dat wij graag willen weten wie onze bezoekers zijn wil je misschien ook wel weten wie de gezichten achter 24Bodycontrol zijn. Daarom stellen wij onszelf in deze eerste blogpost kort voor zodat je weet wie wij zijn en waar we voor staan.

Wie zijn wij?

Wij, Luuk, Bram en Sebas, zijn drie jongvolwassenen die midden in het leven staan. In het dagelijkse leven hebben we, naast deze website, alle drie een baan, veel sociale contacten, staan met regelmaat op een festival en interesseren ons in een gezonde levensstijl waarbij we druk bezig zijn met verschillende sporten. Door al deze bezigheden merken wij dat de dagen zich snel vullen, iets waar je jezelf vast kan in kan herkennen. Het volgen van een gezonde levensstijl is daarom iets waar wij veel waarde aan hechten. Naast regelmatig sporten proberen we een gezonde levensstijl te bereiken en vast te houden door bewust bezig te zijn met voeding en het nemen van voldoende rust, want onthoud; het is goed om voldoende rust te nemen voor herstel van je lichaam. Echter, in het dagelijkse leven zul je het vast wel herkennen dat je agenda soms te vol is waardoor je de aan jezelf gestelde doelen, zowel mentaal als fysiek, niet kan behalen. Dit kan als gevolg hebben dat je bijvoorbeeld moe en lusteloos bent, een gebrek aan concentratie hebt, slecht slaapt en je met sporten niet optimaal presteert. Steeds vaker horen wij om ons heen dezelfde herkenbare verhalen van mensen, waar ook wij wel eens last van hebben gehad.

Wat is onze drijfveer?

Het is ons steeds vaker opgevallen dat mensen bovenstaande problemen als lastig ervaren. Op dit soort momenten is het prettig om een steuntje in de rug te hebben om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Hiermee werd de drang om onze eigen ervaringen, in combinatie met de interesse voor sportactiviteiten en een gezonde levensstijl om te zetten in iets betekenisvols voor anderen. Andere mensen helpen en ondersteunen om te kunnen blijven voldoen aan alle uitdagingen waar ons soms drukke leven om vraagt is dan ook de drijfveer geweest tot het starten van 24Bodycontrol.

Wat doen wij?

Door middel van deze website willen we je helpen in het bereiken van je doelen. Dit kan zowel op lichamelijk als mentaal vlak zijn. Hoe doen we dit? Door het verschaffen van wetenschappelijke inzichten over wat bepaalde supplementen wel – of juist niet – doen. Op basis van deze wetenschappelijke inzichten hebben we een assortiment van supplementen samengesteld waarvan wij van de werking overtuigd zijn. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Volg dan deze link. Maar het nemen van supplementen is naar onze mening niet het belangrijkste, het bereiken van een goede levensttijl daarentegen wel. Daarom zullen we regelmatig nieuwe blogs plaatsen op het gebied van fitness, supplementen en lifestyle zodat je hier inspiratie uit kan opdoen.

Waar kun je ons nog meer vinden?

Naast deze website, waar we overigens best trots op zijn (bedankt KEA-MEDIA!), zijn we ook actief op zowel Facebook als Instagram. Wil je graag op de hoogte blijven van onze updates rondom voedingssupplementen, wetenschappelijke inzichten rondom supplementen, achtergrondinformatie en andere lifestyle gerelateerde updates? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

Leave a Reply